Leineperin Härkätallin teatteri

Olipas hieno päätöspäivä kesän teatterille!

Kiitosaiheita on niin monia, ettemme teatterin hallituksenkaan  osalta tuskin osaisi niitä alkaa erittelemään. Yksikään näytelmä ei ole yhden ihmisen tuotos, vaan tiimin. Tästä syystä kiittelyn nimilistaa riittäisi pitkä rivi ja aina kun jonkun laittaa ensin, niin voisi ajatella, että no tuo oli se tärkein. Parempi on siis olla erittelemättä ketään erikseen.

Harrastajateatteri on tiimi, jossa jokainen tiimin jäsen on yhtä tärkeä. Harrastajateatterissa tarvitaan keväisin monta monituista apukättä, joita ilman ei voistaisi edetä, liekkö ollenkaan. Nämä ovat ne ihmiset, apukädet, jotka tekevät kaikenlaisia asioita, he kunnostavat ja tarkastavat katsomon kuntoa, havaitsevat ja korjaavat riskit, huoltavat sähköhommat ja jonkun pitää jopa käydä katsomon allakin kitkemässä kevään läpikasvanutta aluskasvillisuutta.

Kaikkia erilaisia hommia on ja tekijöitä tarvitaan. Paljon siis joutuu teatterikeväässä tekemään, ennen kuin saamme näytelmän aikaan.

Lavastemiehet tulee, on teatterin oltava puhdas ja edellisvuoden näytelmän kaikki rekvisiitta ja vanhat lavasteet korjattu pois, jotta voidaan uutta alkaa rakentaa.

Teatterin markkinoinnissa tarvitaan näkymättömiä käsiä, graafista disaingeria, markkinointiryhmiä ja sidosryhmiä. Mutta ennen kaikkea joka keväälle tarvitaan näytelmä ja sille ohjaaja. Yleensä nämä tulevat hieman käsikädessä tunnustellen.

Mutta joka tapauksessa, sitä ennen, kun harrastajakesäteatterissa on ensi-ilta, siinä on tarvittu paljon sydämellisiä ihmisiä ja sellaisia apukäsiä, ei palkollisia, vaan heitä rakkaita ihmisiä, jotka eivät hae ansioita, vaan tulevat auttamaan teatterin toimintaa sen yhteisen ajatuksen hyväksi. Nämä ovat kulttuuria rakastavia ihmisiä ja siksi kerron sinulle erään, ehkä hiukan himmenneen  salaisuuden. Kaikki lähtee motivaatiosta, suuresta halusta olla mukana tekemässä upeaa näytelmää.

Tervetuloa ensi keväänä ryhmäämme, tekemään jälleen leineperiläistä taidetta kesäteatterin muodossa!

___________

Suurella kiitoksella teille kaikille, niin katsojille, kuin myös niille, jotka meitä auttoivat. Nöyrin kiitos!

Leineperin Härkätallin Teatteri ry:n hallitus

Jaa artikkeli:

LISÄÄ UUTISIA

Kokouskutsu

Leineprin Härkätallin Teatteri ry:n sääntömääräinen SYYSKOKOUS Aika: Keskiviikko 11.9.2024 klo 18:30 Paikka: ÄIJÄNMYLLY, Koskitie 18, 29340 Kullaa KAHVITARJOILU Tervetuloa kokoukseen

Read More